SMART SIGNS AS er Norges ledende leverandør av etterlysende (fluoriserende) skilt og ledelinjer til installatører, skiltforhandlere og sluttkunder.

I nettbutikken er du velkommen til å handle alt du måtte trenge fra enkeltskilt til totalløsninger til markedets gunstigste priser.  

Vi har kontorer og lager sentralt i Grenseveien 99 på Helsfyr i Oslo. Her kan du hente eller få tilsendt bestillingen din til hvor som helst i landet. 

Smart Signs er spesialist på leveranser av løsninger iht. norsk standard NS3926:2017, som omhandler regelverket for prosjektering og montering av lavtsittende ledesystem i rømningsvei.

Ønsker du bistand til valg av riktige skilt og/eller ledesystemer, til prosjektering eller hjelp til montering, er det bare å ta kontakt. Vi og våre partnere tar oppdrag over hele landet

I tilfelle du savner skilt du er vant til å bruke eller trenger spesialskilt, så ordner vi dette. Ring oss på 22 14 14 15 eller send en mail.

Etterlysende ledesystemer er blitt en standard innen skilting av rømningsveier. Smart Signs har etablert seg som en ledende aktør gjennom å tilby spesialkompetanse og produktkunnskap kombinert med lave priser og høy materialkvalitet.
      


Installatør/Skiltforhandler:

Hvis du ønsker å representere våre kvalitetsprodukter er du velkommen til å søke som Partner.

Vi jobber hånd i hånd med våre partnere, og sørger for at du får gode priser, opplæring, oppfølging og bistand til å sette opp konkurransedyktige tilbud.

Se mer informasjon under Bedriftskunder.

Sikkerhet i høysete


Den beste og enkleste måten å sikre rømningsveier på er ved å benytte etterlysende skilt og lavtsittende ledesystemer.

Så lenge løsningen får lading av lyset rundt seg vil den alltid fungere uansett forhold. 

Den lavtsittende ledelinjen er synlig selv i røykfylte områder og leder de evakuerende hele veien ut av bygget.

Tryggere kan det ikke gjøres.

Røykutvikling


Ved brann utvikles det røyk. Røyken vil raskt dekke til de høytsittende rømningsskiltene og er derfor i praksis lite effektive til å vise veien ut. 

De evakuerende vil måtte bøye seg ned eller krype for ikke å bli kvalt av giftig røyk.

Det lavtsittende ledesystemet monteres nede langs gulvet og vil lyse kraftig opp under brann. 

Kvalitet


Smart Signs skilt holder høy teknisk kvalitet med luminansmålinger i toppklasse.

Våre produkter testes hos SP Sveriges Tekniska Forsknings-institut, et meget anerkjent målelaboratorium. Målingene ligger minimum fire ganger høyere enn det som er påkrevet i NS3926.

Kjøper du skilt og ledelinje hos Smart Signs kjøper du trygghet og kvalitet til fornuftige priser.