Etterlysende Design skilt fra Smart Signs

Smart Signs har utviklet en serie med meget elegante etterlysende skilt for bruk i bygg der det er viktig at også skiltene er med på å løfte frem det estetiske. Skiltene benyttes i en rekke bygg som hoteller, departementer, kontorbygg, kaféer, sykehus og steder der man er opptatt av inntrykket som skapes.

Velg mellom de forskjellige skilttypene etter behov:


Ensidig design skilt med brannslukker

Ensidige design skilt

Ensidige Design skilt leveres med avstandsstykker for feste på vegg.


Tosidig design flaggskilt med brannslange

Tosidige flaggskilt

Tosidige flaggskilt monteres ut fra vegg og leveres med egne braketter.


Tosidig design skilt nødutgang

Tosidige skilt med wire-feste

Tosidige skilt som viser rømningsvei monteres ofte i wire for et elegant resultat.


Skreddersydde kombinasjoner

Velg Design-skilt i todelt ramme med to separate skilt. For eksempel brannslukker og brannslange, førstehjelp og sykebåre, etasje og rømningsvei. Her kan du velge mellom et stort antall skilt som kan kombineres – se her og her.Design-serien har full etterlysende effekt. Det vil si at de lades opp av det omkringliggende lyset og vil lyse kraftig opp i en nødsituasjon dersom lyset skulle gå eller det skulle bryte ut brann. Skiltene oppfyller kravet om 10 mcd/m2 etter 60 minutter iht. NS3926:17, som betyr at de vil være fullt operative i denne perioden og også langt utover denne tidsrammen.

Design-serien er spesielt utviklet for deg som vil at bygget ditt skal utstråle det lille ekstra – det som ligger i detaljene.

For mer informasjon ta kontakt med oss på 22 14 14 15, info@smartsigns.no eller se her.